PSA Rotating Eyebolt APPL
Drukuj

PSA-Punct rotativ de prindere de siguranta (PPE) – EN 795 – APPL

Pentru Lucrul de Siguranta la Inaltime

  • Dispozitivul 901 este un punct de prindere in conditii de siguranta la care se poate ancora o centura complexa de siguranta la inaltime ( harnasament/ ham in conformitate cu EN 361) si un sistem de fixare potrivit (in conformitate cu EN 362) pentru a preveni caderea de la inaltime si efectele lor datorita lucrului la inaltimi.
  • Factor de siguranta 4
  • Acest dispozitiv este proiectat pentru a permite demontarea doar cu o cheie specifica furnizata impreuna cu dispozitivul.
  • Gaura filetata de pe structura de sustinere pe care se va monta punctul de prindere trebuie sa fie perpendiculara pe suprafata de atingere si cu un diametru maxim de 2 mm fata de diametrul nominal al surubului utilizat. Este recomandat sa utilizati o saiba DIN 6340 cu o dimensiune suficient de mare pentru a se aplica cu piulita hexagonala.
  • Strangeti dispozitivul pana cand acesta se potriveste fix pe suprafata.

DATE TEHNICE

  • Device 901 is a safe arrest point to which one anchors one’s body harness (harness in conformity with EN361) and a suitable attachment system (in conformity with EN 362) to prevent falls from heights and their effects due to work at heights.
  • Safety coefficient 4
  • The device is designed to enable disassembly only with the specific spanner provided with the device
  • The through hole on the supporting frame where the stop point is to be placed must be perpendicular to the touching surface and with a maximum diameter of 2 mm with respect to the nominal screw diameter used. We recommend the use of washer DIN 6340 with suitable dimensions to apply with the nut
  • Tighten the device until it fits tightly against the surface

Inlocuiti imediat dispozitivul daca acesta a cazut sau aveti indoieli in ceea ce priveste compatibilitatea pentru utilizare!

Dispozitivul nu poate fi utilizat cu lungimi de surub nepotrivite care impiedica fixarea corecta a dispozitivului.

Nu utilizati o piulita inferioara de 10.

Dispozitive anticadere STOP

In timpul activitatii de zi cu zi a lucratorilor in diverse fabrici si pe santiere permanente sau temporare este destul de normal sa fie necesar lucrul la inaltime unde este dificil sa fie aplicate dispozitive de protectie comune cum ar fi parapeti sau chiar linii de viata.

Compania noastra ofera dispozitive de protectie noi necesare pentru a garanta oprirea anti cadere a muncitorilor. Dispozitivul / punctul de prindere sunt realizate in conformitate cu toate directivele specifice pentru protectia individuala (89/686 795 362 364 365) supuse mai multor controale si teste riguroase pana 100 %, in scopul de a garanta adecvarea fiecarei parti in parte.

Pentru a garanta cele de mai sus, dispozitivele sunt supuse aprobarii institutiilor acreditate nationale si internationale.

Total Race Impex SRL J40/20761/2006 , RO 19794573 , Bucuresti, sector 6 , Bulevardul Uverturii , nr.69A, cod:060933 Mobil:0728305610/ 0728305611 / 0728305612; fax: 0214301206;tel/fax :0314201202 E-mail:info@totalrace.ro;vanzari@totalrace.ro
Website:www.totalrace.ro , www.lanturideridicare.ro , www.chingimacarale.ro, www.benziambalare.ro, www.banadaancorare.rowww.lanturichingi.ro , www.carligemacarale.ro , www.echipamentemacara.ro, www.benebeton.ro, www.clestiridicare.ro .
Copyright © 2010 TOTAL RACE IMPEX SRL . Toate Drepturile Rezervate ® Designed by Ruxandra Ionescu