Chingi de ridicat textile circulare DT strat dublu

 

Chingi circulare ridicare
DT 10 1 tona
Chingi circulare ridicare
DT 20 2 tone
Chingi circulare ridicare
DT 30 3 tone
Chingi circulare ridicare
DT 40 4 tone
Chingi circulare ridicare
DT 50 5 tone
Chingi circulare ridicare
DT 60 6 tone
Chingi circulare ridicare
DT 80 8 tone
Chingi circulare ridicare
DT 100 10 tone

1. EN STANDARDE SI DIRECTIVE MASINI

Pentru toti producatorii din intreaga Europa, exista cerintele tehnice si instructiuni pentru producerea chingilor de ridicare textile cum ar fi chingile de ridicare circulare si chingi de ridicare textile plate cu circulare la capete sintetizate in EN 1492-1 (chingi de ridicare cu circulare) si EN 1492-2 (chingi de ridicare circulare). In plus, chingile de ridicare textile sunt Marcate CE conform cu Directiva Masini 2006/42/CE.

2. TESTAREA SI INTRETINEREA

Pentru a asigura o functionare sigura si fiabila a chingilor textile, acestea acestea trebuie sa fie testate cel putin o data pe an sau in functie de ultimele standarde publicate sau norme locale. Operatorul echipamentelor de ridicare trebuie sa stabileasca intervalele de inspectie in functie de conditiile de functionare. Aceste teste trebuie realizate numai de catre persoane competente. Chingile de ridicare circulare sau cu circulare deteliorate pot fi reparate numai de catre producator sau de catre persoane desemnate de catre acesta. Pentru a garanta calitatea produselor noastre Chingile de ridicare textile cu circulare si chingile de ridicare textile circulare sunt certificate de catre AIB Vinchotte (VGS), Berufsgenossenschaft (GS) sau Lloyds.


Total Race comercializeaza:chingi de ridicare,chingi de ancorare, chingitextile,chingi circulare plate cu armaturi metalice la capete,chingi europaleti,chingi macara, chingi pentru rulouri de tabla,chingi pentru tamburi de otel, chingi pentru butoaie, chingi circulare plate, sufe, franghii, chingi rotunde, chingi pentru utilaje, chingi de unica folosinta.